Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Linjer

Som noget nyt i 10 klasse, vil man kunne vælge linjer på CampusU10.

Her kan du prøve kræfter med både Beauty, style og business, Idræt/outdoor, Kultur/kunst og Erhvervslinjen

Kort beskrivelse af linjerne

BEAUTY, STYLE & BUSINESS -Drømmer du om at arbejde med mennesker inden for Beauty, mode og skønhed? Så har vi linjen til dig!

På Beauty, style & business kommer du til at arbejde med alt mulig inden for genren beauty. Nail Art, kosmetik, hår, hudpleje, mode samt business.  På Beauty linjen tager vi også på besøg på forskellige ungdomsuddannelser inden for beauty faget. Vi arbejder med og for mennesker og du vil derfor også få en grundig forståelse af, hvad det vil sige at arbejde i et servicefag, hvor kunden er i centrum og skal føle sig godt tilpas. Derudover samarbejder vi med handelsskolen og handelsgymnasiet om undervisning i business og opstart af egen virksomhed, inden for beauty-faget. 

Pige får make-up på

IDRÆT/OUTDOOR - Kan du lide at bruge din krop, så er denne linje lige noget for dig. Vi kombinerer både idræt og outdoor. Du kommer til at stifte bekendtskab med forskellige idrætsaktiviteter, der giver sved på panden, såsom boldspil, padel, karate, fægtning, barsket, indendørs klatring, dykning, fitness, løb og atletik, men også aktiviteter, der lærer dig at begå dig i naturen. Her vil vi gerne præsentere jer for aktiviteter, I normalt ikke møder så ofte. Vi vil tage jer med i skoven på mountainbike, lære jer at sejle kajak og kano ved at tage på tur på fjorden. Men vi vil også præsentere jer for oplevelser i naturen - f.eks. fang din egen fisk, lav dit eget bål og tilbered dit eget måltid. Selvom vi har mange idéer til aktiviteter, har I også mulighed for at præge holdet, hvis I har gode forslag til aktiviteter – så vil vi gøre alt for at inddrage det i en periode. En ting er sikkert, her sætter vi det gode kammeratskab i højsæde. 

Dreng der klatre

KULTUR/KUNST - er holdet hvor vi tager på en dannelsesrejse og oplever kunst og kultur.

Vi vil være nysgerrige på alle former for kunst. Der vil være museumsbesøg på f.eks. Louisiana, Arken, Statens museum for kunst, Glyptoteket m.m., men vi skal også se street art, vægmalerier og kunst i byrummet. Vi skal se scenekunst i form af teater, se arkitektur, hvor vi besøger en moderne byggeplads f.eks. Papirøen. Vi ser på nybyggede områder med luksuslejligheder og tiny houses i Vinge. Vi undersøger forskellige boformer og besøger f.eks. det økologiske kollektiv Svanholm, Christiania og det omliggende naturområde. Faget vil lægge op til, at vi tager på mange ture, og vi er bevæbnet med en skitsebog i rygsækken til at indfange øjeblikkene.Kunstværk på husgavl

ERHVERVSLINJEN - Erhvervslinjen skal du vælge, hvis du er usikker på hvilke muligheder for uddannelse og job, der findes og hvilke der vil passe til dig. Du skal vælge det, hvis du har lyst til at besøge forskellige virksomheder og ungdomsuddannelser, hvor du kan få indblik i de forskellige fags mange uddannelsesveje og jobmuligheder. Har du lyst til at afprøve dig selv i forskellige praktikforløb vil du få hjælp til dette. Måske finder du undervejs en Uddannelsesplads eller en Ny Mesterlæreplads, som kan bringe dig videre. Behøver du et fritidsjob, men er lidt usikker på hvordan man får kontakt og om det kunne være noget for dig, så vil du også få hjælp her. Vi vil sammen dykke ned i forskellige uddannelsesveje til forskellige job og se på hvilke fag, man skal dygtiggøre sig i samt hvilke personlige styrker, du allerede har og hvilke det er smart at træne. 

Pige bygger